Westby håper Taiga’n får juleferie i år – Elverum

Westby håper Taiga’n får juleferie i år

Tidligere Elverum-kant Alexander Westby kommer tilbake til Terningen Arena på søndag. Spilleren som nesten kan kalles en NM-finalegarantist håper han kan bidra til at Drammen sender Elverum ut av cupen om bare noen dager.

Elverum Media har tatt en prat med den blide kantspilleren, og først og fremst lurer vi jo på hvordan tiden i Drammen har vært for Westby og samboeren Thea.

«Tiden i Drammen har vært veldig fin hittil. Thea og jeg trives veldig godt i byen og har kom oss raskt på plass med både jobb og leilighet. Det er også en fin spillergruppe som jeg føler jeg har kommet godt inn i.»

Men hva tenker Westby om det å møte Elverum i en semifinale?

«Det er jo selvfølgelig litt spesielt å møte Elverum i kampen om cupfinale når jeg har spilt cupfinale for Elverum de to siste årene. Jeg har mange gode opplevelser med Elverum i cupen, så får håpe at jeg får en god opplevelse mot dem denne gangen.»

At Westby er en NM-finalegarantist sier seg nesten selv når man ser på statistikken. Venstrekanten kan nemlig få sin syvende (!) NM-finale dersom Drammen vinner mot Elverum. Men blir det den syvende, Alexander?

«Det har ofte vært tilfelle tidligere i karrieren, så det kan jo hende. Jeg har vært heldig med å vinne mye og føler jo at jeg har noe å bidra med når det kommer til å stå i viktige og store kamper.»

Hva skal i så fall til for at Drammen slår Elverum søndag ettermiddag?

«Vi må gjøre en langt bedre prestasjon enn det vi leverte på hjemmebane sist. Vi må gjøre så få tekniske feil som mulig så vi unngår de enkle målene som Elverum fikk i Drammenshallen. Også må vi sette et høyere tempo i angrepsspillet.»

Og hvordan blir det å spille MOT Elverum?

«Jeg gleder meg til å få spille en viktig mot Norges beste lag. Vi kommer som underdogs og skal gjøre alt vi kan for å ta oss videre. Også blir det selvfølgelig morsomt å spille i Terningen Arena igjen!»

Til sist har Alexander en hilsen til sine venner i Elverum og Taiga’n:

«Jeg gleder meg veldig til å spille foran Elverumspublikummet igjen og få se igjen alle de rundt klubben som jeg fikk en relasjon til under de to årene mine i klubben. Så får vi håpe på at det viser seg etter kampen på søndag at dere kan få fri fra håndball i romjulen i år!»

Vi ønsker Alexander lykke til på søndag, selv om vi selvfølgelig ikke håper han får spille sin syvende NM-finale.