Oj! design går inn som samarbeidspartner – Elverum

Oj! design går inn som samarbeidspartner

Det er med stor glede og stolthet Elverum Håndball har signert samarbeidsavtale med Elverum suksessen Oj! design.

I 2016 startet Kristin Hansen-Øvre det som i dag har blitt til et eventyr.

Oj! design leverer fullmøbleringsløsninger til privat, fritid og næring. Tegner planløsninger, leverer alt av møbler, kjøkken, bad, fargeveiledning, el-plan, lamper, vin rom, basseng, utearealer og søm fra egen systue. Prosjektleder fra start til ferdig resultat.

Oj! designer også egne produkter og har blant annet designet lamper i samarbeid med Hadeland Glassverk og egne beis farger sammen med Osmo. Oj! design har kunder over hele Norge og de første internasjonale prosjekter leveres i 2021.

I dag teller Oj! design 11 ansatte og veksten har vært markant siden starten i 2016.

Kalle Bjørkman Markedsansvarlig i Elverum Håndball:

I Elverum Håndball identifiserer vi oss veldig med tanken om å være i framkant og gi omverden det ekstra. Å få med Oj! design som samarbeidspartner er veldig spennende og vi gleder oss til å bli bedre kjent med kulturen og offensiviteten til det som på kort tid har blitt en suksess.

Vi er sikre på at det er mange i nettverket til klubben som ønsker å benytte seg av de tjenester og den rådgivning som Oj! design kommer med.

Kjell-Erik Nordahl, CEO Oj! design:

Vi har fulgt utviklingen i Elverum håndball over tid og er imponert over det grunnlaget som er lagt, for å bygge en profesjonell organisasjon. Elverum håndball har tatt over for Elgstua som den mest kjente merkevaren i Elverum. I tillegg etablerer de Elverum som en internasjonal merkevare på en moderne og fremtidsrettet måte. Vi gleder oss til å være en del av den videre satsingen og er trygge på at vi vil ha stor glede og felles nytte av denne partner avtalen.