Dette er status nå – Elverum

Dette er status nå

Mange spør om hva som egentlig skjer for Elverum Håndball fremover – spesielt når det kommer til kamper. Her får du noen svar (men ikke alle).

Klubben har også mange ubesvarte spørsmål, og det er krevende å jobbe med løsninger når alle spørsmål ikke er besvart. Likevel har det kommet noe nytt i løpet av de siste ukene.

Rema 1000 ligaen (siste oppdatering ble gjort 12. februar):
Kamper mot norsk motstand er satt opp i en foreløpig terminliste. Denne listen kan endres med tanke på siste nytt rundt EHF Champions League (lenger ned i saken). Terminlisten i Rema 1000 ligaen ser foreløpig slik ut:
21/3 – Sandefjord – Elverum
24/3 – Elverum – Runar
28/3 – Elverum – Haslum
31/3 – Elverum – Halden
08/4 – Kolstad – Elverum
11/4 – Fyllingen – Elverum
14/4 – Elverum – Nærbø
18/4 – Elverum – Drammen
21/4 – Bækkelaget – Elverum
25/4 – ØIF Arendal – Elverum

Sluttspill (siste oppdatering ble gjort 12. februar):
Det er stor usikkerhet rundt sluttspillet. I skrivende stund er det planlagt sluttspill i mai og starten av juni. Dette vil avhenge av om alle kamper i Rema 1000 ligaen blir gjennomført innen 25. april.

EHF Champions League (siste oppdatering ble gjort 23. februar):
Onsdag 10. februar kom EHF med informasjon om at det blir endringer i regelverket for inneværende sesong. EHF skal sammen med klubbene sørge for at så mange gruppespillkamper som mulig blir gjennomført. Noen kamper vil mest sannsynlig ikke bli gjennomført, og derfor har EHF bestemt at alle lag i gruppen skal gå videre til åttedelsfinale i slutten av mars/starten av april. Dette gjøres for at kamper som ikke blir gjennomført i gruppespillet ikke skal ha en direkte innvirkning på hvilke lag som går videre.

For Elverums del er det foreløpig bestemt at bortekampen mot Lomza Vive Kielce skal spilles som oppsatt den 18. februar. Deretter drar Elverum videre til Skopje i Nord-Makedonia for et dobbeltoppgjør mot Vardar. Første kamp i Skopje spilles 21. februar, mens den andre spilles 24. februar.

Etter et langt opphold i Skopje går turen videre til Paris. Elverum skal spille hjemmekamp mot PSG i Paris tirsdag 2. mars klokken 18:45.

Deretter går turen rett videre til Porto, der det skal spilles hjemmekamp mot Porto torsdag 4. mars klokken 20:45.

Den utsatte kampen mot Pick Szeged ser ikke ut til at blir spilt.

Det at Elverum uansett skal spille åttedelsfinale gjør at Norges Håndballforbund nå må se på om og hvordan Rema 1000 ligaen kan gjennomføres innen 25. april, når man også skal få inn to kamper for Elverum i Champions League i månedsskiftet mars/april.

Klubben kommer tilbake med mer info så snart vi vet mer.

#sammenforelverum