Barca-kampene er berammet – Elverum

Barca-kampene er berammet

NB: Kampen 5/4 har fått nytt tidspunkt

Det har lenge vært usikkerhet rundt hvor og når Champions League-kampene mot Barca skal spilles. Nå har EHF bekreftet det de fleste har «fryktet» lenge – det blir dobbeltkamp i Barcelona.

Elverums elitegutter kommer til å feire påsken på et hotellrom i Barcelona i år. Kampene er nemlig lagt til langfredag og andre påskedag.

Slik spilles kampene:
02.04.21, klokken 18:45: Elverum – Barca i Palau Blaugrana, Barcelona
05.04.21, klokken 18:45: Barca – Elverum i Palau Blaugrana, Barcelona

Endre Langaas har møtt Barca to ganger tidligere, nå blir det to tette kamper mot verdens beste lag for han og resten av Elverum.

Mads Fredriksen, daglig leder i Elverum Håndball, er ikke kjempeoptimist før dobbeltkampen.
– I utgangspunktet er Barcelona en veldig vanskelig motstander. Når man nå må møte dem to ganger i en hall de ikke har avgitt poeng i på «ørten» år, så blir det ekstremt tøft. Jeg tror vi skal fokusere på å gjennomføre to gode prestasjoner i påsken, og kjempe alt vi har. Og så får stillingen bli som den blir. Vi skal uansett hente masse positivt fra åttedelsfinalen. Vi er i en posisjon der vi kan møte verdens beste lag, og skal dra med oss erfaring og læring fra disse kampene.

– Vi har tatt steg hvert eneste år, og nærmer oss lagene som både er på topp sportslig og økonomisk. Fortsetter vi utviklingen så er det mye å glede seg til i årene fremover. Men vi må også tørre å stikke fingeren i jorda og innrømme at det skal være klar forskjell på Barca og Elverum. Så får vi kjempe for at forskjellen blir mindre år for år, avslutter Fredriksen.

Det er bare å sette av datoene, og benke seg foran sofaen. TV-kanal for kampene er ikke bestemt enda, og klubben vil komme tilbake til dette når det er bestemt.

Kaptein Thomas Solstad tar «påskeferien» i Barcelona i år. Her fra kampen mot samme motstander i Terningen Arena i fjor.