EM dag 8: Svensk storseier, norsk dominans! – Elverum

EM dag 8: Svensk storseier, norsk dominans!

Polen – Sverige 18-28

Det var lite som overrasket i oppgjøret mellom Polen og Sverige. Etter at Polen fikk grundig juling mot Norge i går, fortsetter det i samme trend for Polen som ikke får noen ting til å stemme mot svenskene. Svenskene på sin side gjør det som trengs, men vet at det er lurt å spare på kreftene til de kommende kampene. Polen leverer intet mindre enn 19 tekniske feil, og da er det vanskelig å vinne kamper. Sverige gjør det de må, men vinner likevel komfortabelt 28-18.

Eric Johansson får også vist seg fram med både trickskudd og sine vante sleggeskudd, 3 mål blir det på Elverumsspilleren mot Polen.

Tyskland – Norge 23-28

Det er et Tyskland ribbet for spillere som følge av Covid-19 som møter Norge i kveld, men det ser ikke slik ut fra start. For det er Tyskland som tar føringen i kampen, og en tysk keeper som stenger buret fra start. etter 15 minutter står han med 55% i redningsprosent, før Norge finner rytmen. Lagene er likt på 6-6 etter 17 minutter, før Norge tar ledelsen, og da er det Norge som får et lite momentum i kampen. TIl pause leder Norge 16-14.

Norge fortsetter kjøret etter pause, Øverjordet og Toft er blant de som bidrar sterkt, og håndballgutta leder store leder av omgangen med 4 mål er oppe i 6 på det meste, men Tyskland vil være med hele vegen ut. Solstad setter spikeren i kista når han dundrer inn 22-27.

Elverumsingen Erik Toft blir kampens soleklare toppscorer med 7 mål!!
Thomas Solstad med 2 scoring i kveldens kamp mot Tyskland, og Norge vinner 23-28!