Endelig sluttspill – dette tenker EH-profilene – Elverum

Endelig sluttspill – dette tenker EH-profilene

Det føles som en evighet siden det ble spilt sluttspill i Norge sist. Det er faktisk hele tre år siden! Nå skal endelig sesongens høydepunkt spilles igjen, og det er en tent Elverum-gjeng som gleder seg enormt til å kjempe om sluttspill-tittelen.

Elverum Media har tatt en prat med EH-profilene Børge Lund, Raymond Hamar og Kristian Hübert Larsen om det som kommer etter en kort påskeferie.

Endelig skal det spilles sluttspill. Hvilke tanker har dere inn mot avslutningen på denne sesongen?
– For meg personlig blir det mitt første sluttspill, så jeg gleder meg helt enormt, sier Kristian Hübert Larsen.

Kristian Hübert Larsen Foto: Elverum Media

Børge Lund og Raymond Hamar er enige med sin unge linjespiller.
– Det blir utrolig moro å spille sluttspill. Vi gleder oss til å spille mange «finaler», og vi gleder oss veldig til å kunne konsentrere oss om færre lag i den kommende perioden.

Børge og Raymond, Elverum fikk velge kvartfinalemotstander mandag kveld. Det sto mellom Halden og Bækkelaget, og dere valgte Bækkelaget. Oslo-klubben som endte på 7. plass på tabellen og som slo Kolstad i siste serierunde. Hvorfor falt valget på Bækkelaget?
– Det var et veldig vanskelig valg. Det er to formlag som har gjort det godt i slutten av seriespillet, så det var egentlig «50-50» om hvem vi skulle velge. Den lille forskjellen på reisebelastning gjorde at vi landet på Bækkelaget.

Børge Lund og Raymond Hamar Foto: Beate Oma Dahle

Hvordan omstiller man seg fra å vinne seriegull til å gå inn i en «ny» konkurranse?
– Det handler om å trene godt og forberede seg best mulig. Målet vårt er krystallklart, vi vil vinne sluttspillet. Og vi har allerede nullstilt oss, så nå er vi klare, sier en offensiv Hübert Larsen.

Linjespilleren har som nevnt allerede startet å forberede seg på Bækkelaget.
– Vi møter et duellsterkt lag som spiller med høyt tempo. På en god dag kan de matche alle. For oss handler det om å være best på det vi er best på, spille vårt spill – og hindre dem i å spille på sine styrker.

Gutta er klare for sluttspillet og gleder seg til det som kommer. Foto: Beate Oma Dahle

Første kvartfinale mot Bækkelaget spilles i Terningen Arena søndag 24. april klokken 19:00.