Trysilfjell med som Champions Leaguepartner 2022-2023 – Elverum

Trysilfjell med som Champions Leaguepartner 2022-2023

Trysilfjell er ny Champions Leaguepartner til Elverum Håndball til den kommende sesongen.

Det har i dagene blitt signert på en samarbeidsavtale som skal være med og skape mer synlighet og interesse for Trysil og blant annet storprosjektet Trysil Alpine Lodge.

Avtalen har blitt landet med bakgrunn av felles interesse om å styrke Trysil som destinasjon
og få økt trafikk til vår region.

Trysilfjell som fra før eier Trysilfjell Apartment Hotel og Skitorget er i gang med det største
prosjektet Trysil som turistdestinasjon har skapt så langt.

Trysil Alpine Lodge er et hotell og leilighetsprosjekt, særstilt med sin unike plassering i Trysilfjellet med umiddelbar tilgang til Alpinanlegget, samtidig som lodgen ligger tett ved de fleste aktiviteter og servicetilbud i og rundt Trysil året rundt.

Leilighetene skal være et godt sted å trekke seg tilbake til. Du har rom for å skape dine egne tradisjoner, som for eksempel middagsselskap med venner eller julefeiring for familien.

Daglig leder i Trysilfjell, Bjarne Sletten gleder seg til samarbeidet:

  • Vi ser en stor verdi i å samarbeide med Norges sterkeste håndballklub – både for å styrke vår merkevare i Norge og utlandet, men også for å være med og bygge videre på det fantastiske Elverum Håndball skaper for regionen vår. Trysilfjell ønsker å være en aktiv samarbeidspartner, og man er allerede i gang med å planlegge aktivering gjennom sesongen i Champions League.
  • Med Trysilfjell får vi en framoverlent samarbeidspartner som ønsker å profilere seg både nasjonalt og internasjonalt gjennom våre kamper i verdens største turnering. Samarbeidet vil inneholde profilering både på hjemmekampene og digitalt. Jeg håper at vi sammen skal vise fram Trysil og Innlandet på beste vis.