Klart for 3.kvartfinale: Nå skal det avgjøres! – Elverum

Klart for 3.kvartfinale: Nå skal det avgjøres!

Det er klart for siste og avgjørende kvartfinale i sluttspillet. Lagene har spilt 2 jevne kamper som har gått til ekstraomganger med Fjellhammer som vinner, og en kamp der Elverum vant med ett mål etter at Christopher Hedberg ble matchvinner for Elverum i kampens siste minutt. Det er derfor duket for en håndballthriller i Terningen Arena når Fjellhammer skal kjempe mot Elverum om semifinale klokken 18:00 på søndag.

Lagene kjenner hverandre veldig godt etter 2 tette oppgjør og det har kun vært marginer som har bikket kampene den ene eller den andre veien. Elverum rotet det skikkelig til i Terningen sist, mens i Lørenskoghallen var det jevnt hele veien, og Elverum vippet kampen i riktig retning foran 700 Elverumsinger som hadde tatt turen. Det er altså ordentlig sluttspillfeber i denne kvartfinalen som helst burde gått til best av fem kamper med kamper hver tredje dag.

Det psykologiske spillet har begynt. Fjellhammer meldte før forrige runde at deres viktige bakspiller Mirko Vincentijevic var ute med overtråkk, men svensken var på banen hele kampen sist. I tillegg har Robert Hedin meldt at sjansen var hjemme i egen hall, så det blir spennende å se hvordan Fjellhammer mobiliserer i den avgjørende kampen i Terningen Arena. Elverum har forholdt seg mer rolige der, men det blir spennende å se hvordan taktiske grep de gjør mot 7 mot 6 spillet til Fjellhammer, og hvordan de skal fylle tomhullet etter Endre Langaas. Spesielt offensivt.

Kvartfinalens beste spiller til nå er den tidligere Elverum spilleren Alexander Mitrovic. Med et snitt på 9 mål på de to kampene som er spilt er han den soleklare toppscoreren. Elverum er nødt til å ta høyde på han, selv om de grønnkledde er en mann mer i angrep. Han er nøkkelspilleren å stoppe om Elverum skal komme seg til semifinale i sluttspillet. I tillegg må Elverum stoppe Sondre Gjerdalen og Kasper Syversen inne på linja. To store linjespillere som har gjort 8 mål i snitt.

Elverum er favoritter, men det er ventet at dette blir en kamp helt inn til siste sekund. Hjelp guttene til semifinale og møt opp i Terningen Arena 18:00 på søndag. Vi går for avansement. HEIA ELVERUM!!

Har du enda ikke sikret deg billetter kan det gjøres her!