Buss til Lillehammer! – Elverum

Buss til Lillehammer!

Helt siden det ble kjent at Elverum tar turen til Lillehammer i jakten på å ta tilbake publikumsrekorden i Eliteserien, har det kommet flere spørsmål om det blir satt opp buss og når den eventuelt vil gå.

Detaljene er nå klare! Det blir satt opp så mange busser som trengs, med avgang fra Terningen Arena lørdag 7.oktober. Bussene vil gå på to forskjellige klokkeslett, der den første drar fra Elverum kl. 12.00, og den andre avgangen er 13.45.

Det er også satt opp buss fra både Rena (avgang 11:30 og 13:15) og Flisa (avgang 11:15 og 13:00). Ut ifra interessen på Rena og Flisa er det mulig at det kun blir en avgang fra det enkelte stedet. De aktuelle dette gjelder vil eventuelt bli kontaktet.


Bussen fra Flisa vil gå innom Våler ved behov – ønsker du dette sender du en mail til solveig@ehh.no etter du har kjøpt billetter.

Retur til Elverum fra Håkons Hall vil være kl. 20:30.

Plasser på bussen kjøpes i Elverum Håndball appen appen ved å trykke på Fan-Zone ikonet, og deretter velge antall plasser på den avgangen man ønsker å ta.