Lillehammer er klare til å ta imot oss 7. oktober! – Elverum

Lillehammer er klare til å ta imot oss 7. oktober!

Vi gleder oss til å dra til Lillehammer og møte Kolstad til storkamp! 

På Lillehammer er det Matauk-festival 6. – 7. oktober, med masse liv i sentrum! Festivalen har salg av lokalmat, bondens marked, det er kurs for å lære å stappe pølser, du kan lære å utnytte råvarer og restemat fra scenen, og kurs i hvordan du analytisk kan smake på øl. Få med dere alt som skjer i Lillehammer sentrum før vi ses på kamp i Håkons hall!   

Kanskje dere skal unne dere en helg på Lillehammer, og få med dere alt som skjer der? Byen har et rikt utvalg av serverings- og spisesteder, med en gågate full av faghandler og spesialbutikker. Kanskje dere fortjener å skjemme dere bort på et av Lillehammers mange hoteller, som står klare for å gi dere en hyggelig helg?

Byens restauranter dekker de fleste behov, og utelivet er av de hyggeligste i landet! Og er du heldig så kanskje du får bord på Lillehammer bakeri, som nylig ble kåret til årets bakeri i Norge!  

Kultur, matopplevelser, shopping og velvære, ja selv naturopplevelser langs Mesnaelva, alt finner dere i Lillehammer sentrum!   

Finn ut mer av alt som er av tilbud på www.lillehammersentrum.no  Vi ses på Lillehammer!