Rekordkamp helgen blir en fest fra A-Å – Elverum
Foto: Daniel Nordby / Lillehammer Olympiapark

Rekordkamp helgen blir en fest fra A-Å

Når Elverum Håndball igjen skal opp til Lillehammer for hjemmekamp i Håkons Hall, er planene store og målet er å skape en fest fra fredag – søndag.

Alle som siden 2019 har besøkt noen av våre fire hjemmekamper i Håkons Hall husker de store festene med glede og gåsehud. Publikumsrekorden mot Paris Saint – Germain 28. september 2019 hvor 12377 elleville nordmenn skapte tidenes største håndballfest. Svært få i hele håndball-Europa skjønte noe av det som foregikk på Lillehammer den lørdagen. Nesten like stort sjokk fikk de når vi fulgte opp med nesten 10 000 supportere på plass mot SG Flensburg-Handewitt i februar 2020.

To år med pandemi medførte at festene ble satt på pause, men i 2022 var vi igjen tilbake med store publikumsfester mot både THW Kiel og FC Barcelona.  

Denne gangen venter Kolstad;

Høsten 2021 kom Kolstad med nyheten om den største og kjappeste reisen en klubb i håndball-Norge noen gang har tatt. Med åtte landslagsspillere planlagt inn i troppen lanserte daglig leder Jostein Sivertsen sammen med markedssjef i Rema 1000, Vidar Riseth en gigantisk satsning hvor klubben skulle ta seg fra et middels lag i Norsk Eliteserie til å vinne EHF Champions League. Sportslig har satsningen så langt gått veldig bra og man startet årets Champions League sesong med seier mot Eurofarm Pelister med hele 31-22 på bortebane. Med stjerner som Sander Sagosen, Magnus Abelvik Rød og Torbjørn Bergerud for å nevne noen, er laget et stjernegalleri vi aldri tidligere har sett i norsk herrehåndball.  

Elverum går selvfølgelig for seier;

Ja du leste riktig, når Elverum går på banen – går vi alltid for seier uavhengig av om motstanderne heter FC Barcelona, THW Kiel eller Kolstad. Med en veldig lovende start på sesongen har alle med svart og hvitt hjerte all mulig grunn til å begynne å tro på store ting. Spillet har så langt sett bra ut og miksen av spillere som har vært i klubben en stund, sammen med nye spillere som virkelig elsker å være i klubben gjør at vi ser veldig positivt på framtiden. Robin Haug vil helt sikkert prøve å stenge målet, Tobias Grøndahl dirigerer gutta og med håndball-Norges desidert beste supportere i ryggen kommer laget til å gjøre alt for to poeng til hjemmelaget.  

Vi skal ikke kopiere – Vi skal toppe arrangementet

Kunsten med å lage store arrangementer hvor du mikser spenningen rundt det sportslige med å overraske de besøkende, er noe av det som trigger alle oss som jobber i Elverum Håndball. Mange av våre supportere har vært på alle de fire tidligere kampene i Håkons Hall og vår oppgave er da å se til at også de får en opplevelse som overrasker og ikke minst gir gåsehud. Å toppe det vi tidligere har gjort er ikke lett, men vi som jobber med marked og arrangement i klubben har planer som skal sikre fantastiske rammer rundt kampen som gjør at alle dere som besøker Håkons Hall skal gå hjem med et smil rundt munnen og minner for livet.  

Når vi sier at helgen skal bli en fest fra A-Å så mener vi virkelig det. Vi skal snu Lillehammer opp og ned fra fredag kveld til søndag morgen. Med tusentalls av herlige håndball-supportere som inntar byen skal vi igjen gjøre Lillehammer til sentrum for håndballen i hele Europa. Alt fra opplevelsene du får på byens restauranter, Fanzone før kampene, kampene i seg selv, showet, After game. Listen er lang – og alle detaljer jobbes det med for at vi skal toppe det på alle plan.  

Publikum avgjørende for å nå 10/10

Show, sport, god mat – alt dette er viktig, men det finnes en ting som er helt avgjørende for om vi når 10/10 på Lillehammer 6 – 8. oktober.

PUBLIKUM er den aller viktigste ingrediensen når vi skal skape tidenes største fest i håndballen. Det er folk, folk og mer folk som skaper atmosfæren som vi trenger. Det er alle dere som velger å bruke tiden deres sammen med oss som vil være avgjørende for å gjøre helgen magisk. Vi nærmer oss 5000 besøkende nå og alle som har vært med i Håkons Hall vet at magien starter på 8000 og oppover. Det er gjennom voldsom mobilisering, og at alle drar til Lillehammer for å bære fram sitt lag enten det er Elverum eller Kolstad som skaper magi. Også her jobber vi dag og natt med all kraft vi kan, vi gir oss ikke før kampen er spilt og hver våken time fram til 7. oktober vil bli brukt på Rekordkampen, Elverum – Kolstad.  

Vi er Elverum Håndball – Bli med og skriv ny stolt historie – Bli med og skape minner for livet.

Vi ses 7. oktober

/Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball