Velkommen tilbake, Josef – Elverum
Pujol er klar for kamp mot Haslum

Velkommen tilbake, Josef

For tre år siden dro ligaens beste playmaker, Josef Pujol, fra Elverum etter en ellevill sesong der han bidro sterkt til at Elverum slo Montpellier og sikret et nytt sluttspillgull. Nå kommer han tilbake.

Pujol ble i 2017 erstattet med en unggutt fra Hokksund. Stjerneskuddet som da spilte i Falk Horten het Magnus Fredriksen, og han fikk en tøff oppgave. 20-åringen skulle ta over etter svenske Pujol. Tre år senere er Fredriksen ligaens klart beste playmaker. Og nå blir han erstattet av mannen han selv erstattet for tre år siden.

Pujol gleder seg til å ta på seg den hvite og svarte drakten igjen. Han har nemlig mange gode minner fra sin forrige tid i Elverum.

«Den stemningen som var i Terningen Arena under de store matchene var spesiell, og det ser jeg frem til å oppleve igjen. Jeg gleder meg!» sier svensken, som for øvrig blir hentet fra danske GOG.

Men hvorfor velger egentlig Pujol å komme tilbake til Elverum? Det er jo ganske sannsynlig at flere klubber ønsket Pujol som sin nye playmaker.

«Det er fordi jeg trivdes bra sist, og har veldig tro på det nye prosjektet i Elverum» forteller Pujol.

Målet er å fortsette å være i toppen av norsk håndball, samt fortsette satsingen for å komme nærmere toppen av Europa

Josef Pujol, ny playmaker i Elverum Håndball