Micke og Super-Ray er årets trenerteam! – Elverum

Micke og Super-Ray er årets trenerteam!

Spillere og trenere i eliteserien har de siste månedene stemt frem sine favoritter fra årets sesong. Årets lag, årets nykommer, årets arrangør – og nå er årets trenerteam kåret. Og vi kan med glede og stolthet fortelle at Elverums Apelgren og Hamar er eliteseriekollegene sine favoritter.

Det er kanskje ingen bombe at duoen blir kåret til årets trenerteam, men likevel er det veldig moro. Vi i Elverum Håndball er stolte av duoen, og gratulerer!

Dette er også en fin markering av slutten av en æra. Apelgren sin tid er nå over i Elverum, og hvilket fotavtrykk han har satt i norsk håndball! Den lille svensken har vist seg som en stor trener, og har sammen med Hamar bygd et lag som har tatt store steg hver eneste sesong.

Dette sier Apelgren selv om kåringen:

«Det er veldig kult! Det er kjempeartig å få oppmerksomhet og bekreftelse fra andre hold enn Elverum også. Det er en pris som ikke bare er til meg og Raymond, men til hele teamet rundt laget som jeg er veldig stolt over at vi har klart å bygge gjennom disse årene. Jeg tror virkelig at vårt team er det beste i Norge, og det er fortjent med all den jobben som er lagt ned. Alt fra fysio, mentaltrenere, hele apparatet er toppklasse i Europa er min påstand per dags dato.»

Apelgren begrunner suksessen:

«Vi har funnet folk som brenner for det de driver med, som alltid strever mot å bli enda bedre og som har en stor arbeidskapasitet. Det kommer nok utvilsomt av engasjementet i byen, håndball er viktig i Elverum, og da blir det naturligvis morsommere å jobbe mye med det!»

«At vi er så mange som er med og bidrar er en av nøklene til at vi klarer å prestere når det koker som mest. Det er spillerne som ska utføre jobben, men også rundt laget må vi dekke posisjonene for å levere som et team, alt henger sammen. Det teamet som er rundt laget er bidragsytende til at vi klarer å vinne serie, cup og levere så gode prestasjoner i Chapmpions League, selv npr vi mister spillere som Morten Nergaard, Tine Poklar og Søren Tau for eksempel.»

Det er lett å tenke at det bare går av seg selv i Elverum, men i bunn og grunn er det et veldig hardt arbeid fra alle i klubben som skaper resultatene. Selv om vi gjennom mine 6 år i klubben har vært innom nærmere 60 spillere på A-laget har vi likevel klart å gjenskape suksess. Det gjør meg stolt!

Michael Apelgren

Apelgren og Hamar har også statistikken på sin side denne sesongen. Mot norsk motstand har det kun blitt ett (!) tap i hele 2019/2020-sesongen. Dette skjedde borte mot Nærbø, og irriterer nok duoen litt fortsatt hvis vi kjenner dem rett. De fikk dessverre ikke avsluttet sesongen med sluttspill og mulighet for en trippel, men de kan likevel gå sommeren i møte med stolthet.

Daglig leder i Elverum Håndball, Mads Fredriksen, sier dette om kåringen:

«Michael og Raymond er to fantastiske trenere som utfyller hverandre meget godt. De er gode til å bygge team, og Elverum Håndball er derfor en av klubbene med størst apparat rundt laget. Duoen er flinke til å få ut det beste av både spillere og team. Taktisk er gutta i verdensklasse, og de er utrolig dyktige til å forberede laget til hver kamp til tross for meget tett kampprogram.»

Fredriksen fortsetter:

«I mine øyne er det ganske stor forskjell på kvaliteten på Elverum sitt sportslige apparat og apparatet rundt andre klubber, og det er nok én av grunnene til at vi per nå er Norges beste klubb.»

Vel fortjent! Gratulerer til Micke, Raymond og resten av teamet!

Mads Fredriksen, Daglig leder i Elverum Håndball

Nå følger en ny æra for Elverum. Roret på HMS Elverum overtas av Børge Lund. Med Raymond Hamar som styrmann, og et fantastisk mannskap er vi sikre på at den kommende perioden også blir innholdsrik og spennende! Vi lukter mer gull i horisonten!

Nok en gang: Gratulerer Micke og Super-Ray!