Dette sier spillerne om trekningen i Champions League – Elverum

Dette sier spillerne om trekningen i Champions League

Onsdag kveld ble det klart at Elverum Håndball spiller i Gruppe A i kommende sesongs Champions League. I gruppe A møter vi Paris, Vardar, Porto, Kielce, Brest, Szeged og Flensburg. I denne saken får dere se hva spillerne tenker om trekningen.

Søren Tau

Uansett hvordan loddtrekningen gikk, så ville vi stå med noen superfete kamper, mot noen av de beste lag i verden. Men jeg synes at gruppen ser spennende ut, med gode muligheter for å overraske. Så gleder meg bare til å komme i gang med kampene!

Simen Schønningsen

Syns det er en tøff trekning, noe det ville blitt uansett. Skulle gjerne tatt imot Kiel, men PSG og Kielce er ikke feil det heller!

Vi er underdogs, men det er noe Elverum er vant med å være i CL og trives med.

Vi får bare sørge for å legge grunnlaget som trengs nå frem mot sesongstart, for det kommer til å være noen veldig fysiske lag vi møter.
Også må vi ikke glemme at vi har hele Terningen i ryggen!

Thomas Solstad

Min første reaksjon var at det var en gruppe med noen fantastiske lag i! Det skal bli gøy å få møte noen lag vi ikke møtte i fjor, og ikke minst få møte Sigvaldi sitt Kielce. Jeg tenker det er en tøff gruppe, men at vi har muligheter til å bite fra oss. Vi har møtt noen av lagene før og hang godt med da vi spilte mot dem.

Rasmus Boysen

Jeg hadde drømt om Veszprém, som jeg har fulgt siden 2002, og Kiel, men uansett har vi fått noen riktig spennende motstandere. Kielce med Sigvaldi, et Porto-lag i enorm utvikling, de forsvarende mestre Vardar og Lillehammer-motstanderne fra siste sesong, PSG og Flensburg, fantastiske Szeged og storsatsende Brest.

Vi kommer igjen til å være underdogs i alle kamper, men jeg tror det passer oss fint. Vi er klare til å overraske, og jeg gleder meg som et lite barn til igjen å skulle høre CL-hymnen og spille mot de beste lag og spillere i verden.

Dominik Mathe

Først og fremst vil jeg takke Elverum for å gi meg en sjanse til å spille Champions League.

I gruppa vår mener jeg PSG og Szeged er favoritter, og bak de to kan alt skje. På hjemmebane kan vi slå hvem som helst og skal sloss i hver kamp!

Vi ønsker å gå videre fra gruppa, og jeg gleder meg spesielt mye til å møte PSG. Jeg så kampen i Håkons Hall og det var helt fantastisk stemning blant alle norske fans!

Josef Pujol

Med tanke på hvilke fantastiske lag som er med i årets utgave av EHF Champions League så var jeg jo sikker på forhånd på at det skulle bli en fantastisk opplevelse egentlig uansett hvilke lag vi havnet i gruppe med.

Jeg tror ikke at gruppen er optimal når det gjelder våre sjanser til å gå videre men vi visste at dette kommer til å bli ekstremt vanskelig uansett.

Samtidig gleder jeg meg veldig til å komme til sterke bortebaner som i Kielce, Vardar og Pick Szeged. Og forhåpentligvis så skal vi også få til fest på våre hjemmematcher.

Simen Holand Pettersen

Utrolig kul gruppe, og noe annerledes enn i fjor. Det alle tenker er at det hadde vært kulere å spille i gruppe B, med Barcelona, Kiel etc. Men det å få oppleve en heksegryte i Skopje, høylytte fans i Szeged og et fremadstormende lag i Porto er kanskje vel så kult, kanskje kulere. Jeg ser frem mot sesongens Champions League, tror denne kan bli mer interessant enn den i fjor.

Alexandre Blonz

Nok en tøff CL trekning. Mange sier den andre gruppa er bedre, og det kan godt hende. For der er Kiel, Barca og Veszprem. Men de kjemper om topp 2 i sin gruppe. I vår gruppe A tror jeg det blir en god kamp om topp 6 som gjør at vi må prøve å ta så mange «umulige» poeng som mulig. Sist gang jeg sjekka hvert fall, så er det meste mulig i Terningen.

Christopher Hedberg

Det ble en «grymt häftig» trekning der det bare blir stjernemotstand. Det var i og for seg ventet med de lagene som var med. Ser virkelig fram til å møte storlagene og fohåpentligvis kan vi overraske noen ganger. Håper selvfølgelig på en fullsatt Håkons Hall minst to ganger!