Elverum kunne havnet i store problemer uten Merethe – Elverum

Elverum kunne havnet i store problemer uten Merethe

Overskriften er både satt på spissen, men også helt sann. Det var nemlig ikke «bare bare» å komme seg rundt i Europa da Elverums elitegutter var på sin Champions League-turné.

Lagleder og reiseleder i normale tider, Jonny Børresen, forteller at han er evig takknemlig for all hjelp Merethe Johnsen på HRG Nordic (Bennet Ferie) har gitt gjennom denne sesongen. Og spesielt med tanke på den krevende turen guttene var på i februar og mars.

– Jeg vet ikke hvordan det hadde gått uten Merethe og HRG. Hun var tilgjengelig døgnet rundt, og kastet om på planer når fly ble kansellert eller regelverk ble endret i de ulike landene, forteller Børresen.

På turneen var spillerne innom mange land. Kampene ble spilt i Polen, Nord-Makedonia, Frankrike og Portugal. Men i løpet av reisen var guttene også innom Tyrkia, Serbia, Nederland og Tyskland. Få flyavganger og hyppige endringer gjorde sitt til at Johnsen fikk nok å gjøre.

Vi kunne rett og slett havnet i store problemer uten Merethe. Blitt stående fast på en flyplass eller ikke fått tak i nok billetter til hele gruppa.

Jonny Børresen, lagleder i Elverum Håndball Elite

Nå blir det forhåpentligvis litt roligere for Merethe med tanke på Elverum Håndball sine reiser rundt om i Europa. Men det er ingen tvil om hvem man skal samarbeide med i sesongene fremover for å komme seg trygt til A, B og C!

Vi takker Merethe for strålende hjelp, og anbefaler alle til å benytte seg av HRG Nordic når neste ferietur skal planlegges!

Les mer om HRG Nordic her