Sesongen over – Elverum er mestere – Elverum

Sesongen over – Elverum er mestere

Mestere for 7. året på rad, nå lever Champions League-drømmen igjen!

Norges Håndballforbund har i dag besluttet at sluttspillet er avlyst. Dette betyr at sesongen 20/21 er over for Elverums del. Fasit: NM-gull, seriegull og tildelt e-cupplassen som gir mulighet til å søke om Wild Card til EHF Champions League.

Det endte dessverre med et stort rødt kryss over resten av sesongen for Elverum. Nå blir det endret fokus: Sesongen 2021/2022.

Daglig leder Mads Fredriksen deler sine umiddelbare tanker:

– Det er litt kjipt at man ikke får fullført sesongen. Vi hadde gledet oss til å kjempe om en tredje tittel, men det blir nok en gang satt «på vent». Vi er samtidig veldig stolte av det vi har levert denne sesongen, og skal nå bruke tiden til å lage en god søknad til EHF samtidig med at vi forbereder en ny sesong med masse trøkk og store arrangementer.

Hvordan skal dette feires?

– Oi, det var et vanskelig spørsmål. Jeg er ikke vond å be når det kommer til en bayer eller to, men vi får nok vente litt med feiring med tanke på restriksjonene. Men når det åpnes mer opp i samfunnet, så skal vi nok få til en bra fest.

Gjennom kommende uke vil det bli en del digital markering av gullheltene fra Elverum. Nederst i denne saken får dere se hvordan det så ut i Håkons Hall mot PSG i 2019. Vi gleder oss til å skape slike minner igjen!

Les NHFs sak her