Martin M Bakken forlenger et 36 år langt samarbeid – Elverum

Martin M Bakken forlenger et 36 år langt samarbeid

Martin M Bakken er for Elverum Håndball hva Löfbergs Lila er for Färjestad BK. Så lenge noen kan huske har samarbeidspartnerne gått hånd i hånd og i dag har Elverum Håndballs markedsansvarlig Kalle Björkman og Martin M Bakkens nye administrerende direktør Øystein Nordal signert for et videre samarbeid.

Når man prater om Elverum er det tradisjonelt sett Elgstua, Skogmuseet og håndball som nevnes. Her burde nok en institusjon som Martin M Bakken har blitt nevnt også. Entreprenøren med aner fra 1928, som også er den som har bygget Terningen Arena, Elverum Håndballs hjemmebane.

Dagens signering er starten på en ny epoke hvor vi fra Elverum Håndball ønsker å takke mangeårig sjef Svein Tollersrud for den vanvittige støtte som vi som klubb har følt på. Gjennom Svein sitt engasjement har Martin M Bakken vært en av klubbens langsiktige og veldig solide samarbeidspartnere.

Mr. Elverum Håndball, Kjell Kulvedrøsten prater ofte om de fire som alltid har vært med – og der er Martin M Bakken en av disse partnerne.

I Elverum Håndball gleder vi oss nå til å videreføre samarbeidet med Martin M Bakken sammen med Øystein og øvrig personal – og selvfølgelig med Backe på toppen.

Om Martin M Bakken:
Martin M. Bakken AS har en bedriftskultur som er preget av solide grunnverdier, godt arbeidsmiljø, korte beslutningslinjer, godt samarbeid, stor fleksibilitet og løsningsorienterte holdninger. Dette gjør det like naturlig å påta seg mindre vedlikeholdsoppdrag som store og kompliserte hovedentrepriser, generalentrepriser, totalentrepriser og samspillsentrepriser. Gjennom høy faglig kompetanse, moderne produksjonsutstyr, gode styringssystemer og rutiner, vil firmaet være i stand til å møte framtidens utfordringer. Profesjonell prosjektstyring, optimale byggetider og kostnadseffektiv produksjon tilbys eksisterende og potensielle kunder. Bedriftens soliditet gir økonomisk styrke og mulighet til å påta seg og gjennomføre prosjekter av ulike typer og størrelse. Som en del av Backe har Martin M. Bakken ved større utbygginger tilgang til konsernets spisskompetanse og de samlede ressurser gruppen disponerer.