Fransk duell mellom Simen og Thorsten i kveld – Elverum

Fransk duell mellom Simen og Thorsten i kveld

Klokken 20:30 i kveld spilles det en meget viktig kamp i den franske eliteserien, kalt Lidl Star Ligue. To Elverumspillere møtes i den uhyre viktige kampen mellom Ivry og Istres.

Simen Holand Pettersen fikk sin debut for Ivry da laget tapte knepent 29-28 borte mot Saint-Raphael lørdag kveld. Venstrebacken ble lagets toppscorer med 7 mål, og det blir spennende å se om han treffer like bra mot Istres.

På Istres får nemlig Thorsten Fries sin debut i kveld, og duellen mellom de to Elverum-profilene blir interessant. Vet Simen hvor han bør skyte på Fries, eller har Fries kontroll på Holand Pettersens skuddmønster?

Før kampen ligger hjemmelaget Ivry på nedrykksplass med 10 poeng. Istres ligger rett over streken med 13 poeng. Vi håper selvfølgelig begge lag holder plassen i Lidl Star Ligue, men holder oss nøytrale i akkurat denne kampen.

I videovinduet under kan du følge kampen. Hvis det ikke fungerer kan dere følge kampen via denne linken: https://www.youtube.com/watch?v=6gklkWdlBRc