Vi tar imot Aalborg på onsdag! – Elverum

Vi tar imot Aalborg på onsdag!

En av verdens beste og kuleste håndballspillere tar med seg sine lagkamerater og kommer til Terningen Arena i morgen. Mikkel Hansen er spilleren det snakkes om, og dansken er kanskje den beste spilleren som har satt sine ben i Elverums hjemmehall. Han er heller ikke den eneste stjerna som kommer. Han har med seg et helt arsenal med gode håndballspillere. Aron Palmarsson er den aller største islandske håndballstjerna, mens Henrik Møllgaard er også en danske med en imponerende CV.

På høyrebakspiller har de tidligere Elverumspiller Lukas Sandell. Svensken tok store steg i den svarte og hvite drakta, og var en av Michael Apelgrens aller beste spillere i de sesongene han var i klubben. Etter klubbytte til Aalborg har svensken spilt seg inn på landslaget, vunnet EM og har spilt finale i Champions League. I årets sesong deler han spilletid med et av de aller største talentene i Danmark. Mads Hoxer er kun 21 år, men har allerede gjort seg godt bemerket i dansk håndball. Ny signeringen kom fra Mors Thy før denne sesongen, der han blant annet spilte med Erik Toft. Han har sklidd godt inn i det danske storlaget.

På kantene har de den norske landslagsduoen Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen. Begge er «klink» på landslaget når Jonas Wille skal ta ut troppen. Bjørnsen har tidligere spilt i bundesliga og vunnet det meste i nordisk håndball, mens Barthold har gått gradene i Haslum før han gikk videre til Aalborg. I Danmark har han tatt steg for steg, og han har spilt seg til en meget viktig rolle i laget som trenes av Stefan Madsen.

Aalborg slo Celje i den første kampen etter at de vant 36-32 hjemme i Danmark. Elverum på sin side gikk på en stjernesmell mot Kiel. 36-26 ble stillingen mellom lagene. Det er derfor knyttet stor spenning til hvordan denne kampen går. Aalborg har hatt et godt tak på Elverum, men for hver kamp som går så nærmer seieren seg. Elverum kommer til å legge alt i potten for at man skal ta poengene fra sine danske venner. Kampen har avkast 18:45, og det kommer til å bli en helt rå opplevelse der Elverum skal krige danskene i senk. Vi går for to poeng. HEIA ELVERUM!!