Siste mulighet for heder og ære i sluttspillet! – Elverum
Sluttspillseieren over BSK

Siste mulighet for heder og ære i sluttspillet!

Nå skal Elverum kjempe om det gjeveste av trofeene!

Endelig er påskeferien over, og vi i Elverum håndball ser frem mot siste delen av sesongen. Vi skal nå inn i det som i mange år har blitt sett på som det tredje viktigste i norsk håndball, nemlig sluttspillet. Nytt får året er at håndballforbundet nå har fått inn at vinneren av sluttspillet får den gjeve champions league-plassen. Tidligere har enkelte lag fokusert på neste sesong når sluttspillet er i gang og med dette nedprioritert denne delen av sesongen. Med den nye avgjørelsen har forbundet gjort at det vil bli høyt trøkk i sluttspillet. Grunnlaget for hvem som møter hverandre og antall hjemme- og bortekamper er det plasseringen i Grundigligaen som avgjør. Elverum som endte som nr 4 i årets sesong og fikk derfor ikke velge selv hvem de ville møte.

 

Elverum trakk som kjent FyllingenBergen som endte på 5.plass. Siden Elverum var det beste laget i serien så har Elverum fordelen med to hjemmekamper. Klarer vi å tukte FylingenBergen over 3 kamper så skal vi spille semifinale rett etterpå. Her er det også plasseringen fra Grundigligaen som avgjør om man får hjemmebanefordel eller ikke. Det er som kjent ØIF Arendal som har den store fordelen med hjemmebane uansett motstander. Bodø og Haslum har også fordel av hjemmebane om Elverum møter de senere sluttspillet. Elverum vil ha fordelen med hjemmebane om vi møter Halden, Drammen eller Runar i en eventuell semifinale eller finale.

 

Første kamp for Elverumsguttene er 12.04 i Framohallen i Bergen. Søndag 19.april spiller vi hjemmekamp i Terningen. Om begge lag har vunnet en kamp hver så får vi nok en hjemmekamp. På linken under kan du lese mer om årets sluttspill.

http://www.handball.no/p1.asp?p=46733
I uken som kommer vil webredaksjonen legge ut innlegg som omhandler årets sluttspill. Vi kommer også til å mimre litt om tidligere bragder.

 

Følg med på hjemmesiden.

Sluttspillgullet i 2012.  Vi banket Haslum i Nadderudhallen
Sluttspillgullet i 2012.
Vi banket Haslum i Nadderudhallen