Elverum med 2 poeng i Sandefjord! – Elverum

Elverum med 2 poeng i Sandefjord!

Runar – Elverum 30-41 (11-24)

Lørdag ettermiddag var det nok engang duket for kamp i Rema 1000-ligaen og denne lørdagen gikk turen til Sandefjord for Elverumsgutta som møtte Runar Håndball for andre gang i serien denne sesongen.

Elverum startet kampen med Fries i mål, Westby og Gudjonsson på sine respektive vingposisjoner, Sandell og Henneberg på back, Langaas på strek og Magnus Fredriksen som dirigent og playmaker.

Det var Elverum som først åpnet målkontoen i Runarhallen denne lørdagskvelden, med en pasning fra Magnus Fredriksen var den Sebastian Henneberg som satte 1-0 til Elverum. Enoksen på Runar utlignet, før Langaas skaffer Elverum et straffekast, som Blonz plasserer kontant i kassa bak Christensen i Runar-målet.

Lagene følger hvverandre fra til 2-3, men da begynner også Elverum å dra ifra Sandefjordlaget. Etter 9 minutter er det 4-8 til de svarte og hvite, Elverum stoppe langt ifra der. Fyrer opp tempo og Runer har store problemer med å stå imot når Elverum setter inn støtet. Tobias Grøndahl setter omgangens siste scoring og det er 11-24 på tavla i det lagene går til pause.

Elverum fortsetter der 1.omgang slapp og holder unna for Runar som har fått bedre uttelling framover i 2.omgang. Elverum kan kontollert ta med seg 2 poeng hjem fra Sandefjord etter en god kamp. Simen Holand Pettersen og Jonas Burud får virkelig herje fra hver sin bakspillerposisjon med 7 mål hver seg, Blonz setter 5 av 8, mens Kristian Ørsted herja på strek med 5 av 5.

Elverum starter ballet også i 2.omgang, Blonz er på pletten med en av sine mange kontringer og setter 25-11 før Glemming reduserer til 25-12.

Elverum sikrer seg dermed 2 viktige poeng i toppen, fortsatt med en kamp mindre spilt enn Kolstad som ligger poenget foran.

Målscorere Elverum:
Simen Holand Pettersen(7), Jonas Burud(7), Kristian Krag Ørsted (5), Alexander Blonz(5), Sigvaldi Gudjonsson(3), Tobias Grøndahl(3), Didrik Linderud(2), Magnus Fredriksen(2), Thomas Solstad(2), Sebastian Henneberg(2), Endre Langaas(1), Lukas Sandell(1), Aleksander Westby(1)

Toppscorer Runar:
Nikolai Strøm Thoresen(6)

Resultater i Rema 1000-ligaen lørdag 14.desember:
Runar- Elverum 30-41
Halden- Drammen 22-23
Fyllingen- Haslum 40-29
Arendal -Bækkelaget 34-30
Follo- Kolstad 25-26
Fold St.Hallvard – Nærbø 27-35

Vi kjører videre! Onsdag venter nye muligheter hjemme i Terningen. Da tar vi imot Fold St.Hallvard!